Are You Being Served? – tvserie Mangler stemme!

Tv-serie omtale

Are You Being Served?

Sjanger: Komedie

Første episode: 1972-09-08

Lengde: 30 minutter

Status: Avsluttet

Tvdb score:

Les mer under..

 
 

Hva serien handler om:

Are You Being Served? er en britisk Sitcom som kjørte 1972-1985. Showet dreide seg om «Grace Brothers Department Store» og spesielt det som skjer på innenfor «Gentlemen er Ready-to-wear» og «Ladies ‘Skiller og Undertøy» avdelinger. En butikk omorganisering tvunget disse to avdelingene til å dele gulvplass, og konfliktene som dette skapte setter tonen for de fleste episodene. Are You Being Served? viser en svunnen tid hvor klassestrukturen var fortsatt veldig mye i live. Det var et strengt hierarki innenfor Grace Brothers. Alle visste sine «steder» og forble i dem, med mindre, selvfølgelig, det var en sjanse for avansement, og da var det hver mann og kvinne for seg selv. En spin-off serie av Are You Being Served? ble lansert, kalt Grace og Favour. Selv i US-, ble det kalt Are You Being Served? En gang til!

 
Skuespillere: John Inman James Hayter Alfie Bass Nicholas Smith Arthur Brough Trevor Bannister Wendy Richard Vivienne Johnson Milo Sperber Doremy Vernon Benny Lee Kenneth Waller Arthur English Mollie Sugden Frank Thornton Harold Bennett Mike Berry Larry Martyn

Først vist i BBC One

 

 
PoengRating

Første episode ble første gang vist i 1972-09-08 på BBC One. Lengde på serien er 30 minutter og er av sjanger: Komedie..
Dato publisert: 1972-09-08
/ 5 stars

Mangler stemme!

Mangler stemme!

Registrer din mening

Se hva andre søker på:

Are You Being Served? – tvserie var sist oppdatert: mars 22nd, 2016 av System-Filmmaster