Bleach – tvserie Mangler stemme!

Bleach  anime photo

Bleach

Sjanger: Action, EventyrAnimasjonTegnefilm, Fantasi,

Første episode: 2004-10-05

Lengde: 25 minutter

Status: Avsluttet

Tvdb score:

Les mer under..

 

Hva serien handler om:

Fra skaperen Tite Kubo, kommer historien om en verden der døden lurer uhåndgripelig til en hverdag menneskelige øyne. Ichigo Kurosaki hjelper kjøre en lokal klinikk med sin familie, men Ichigo har uvanlig evne til å se poltergeists men i stedet for å reagere med overraskelse han bare ser det som et irritasjonsmoment. Ichigo hjelper dem når han bryr seg, men kan ikke få seg til å bry seg nok … inntil en skjebnesvangre dagen.

Bleach  anime photo

Når døden kommer for deg, hva gjør du?

En liten, mystisk kvinne vises på vakt inne på rommet hans, en Soul Reaper kjent som Rukia. Snart nok Ichigo og Rukia få formelle i de underligste måter og i en slik tidlig uansett tapene begynne. Den Kurosaki familien er snart angrepet. Dette fører Ichigo på sin første skrittet for å akseptere roller og ansvar er en Soul Reaper må opprettholde.

Stemmer: Junko Noda Wataru Takagi Ryotaro Okiayu Rie Kugimiya Sho Hayami Chafurin Kentarou Itou Kouji Yusa Kumi Sakuma Kouki Miyata Hiroki Yasumoto Tarusuke Shingaki Noriko Shitaya Tomoe Sakuragawa Matsutani Kaya Hideo Ishikawa Hisayo Mochizuki Masakazu Morita Sh

Først vist i TV Tokyo


PoengRating

Omtal Tv-serie detaljer

 

Første episode ble første gang vist i 2004-10-05 på TV Tokyo. Lengde på serien er 25 minutter og er av sjanger: Action, EventyrAnimasjonTegnefilm, Fantasi,..

-.-

Dato publisert: 2004-10-05
5 / 5

Photos by Scott Ingram Photography,

Photos by Scott Ingram Photography, Scott Ingram Photography,

Mangler stemme!

Mangler stemme!

Registrer din mening

Se hva andre søker på:

Bleach – tvserie var sist oppdatert: mars 21st, 2017 av System-Filmmaster