Martin Sargent: Web Drifter – tvserie Mangler stemme!

Tv-serie omtale

Martin Sargent: Web Drifter

Sjanger: Komedie

Første episode:

Lengde: 1 minutter

Status: Avsluttet

Tvdb score:

Les mer under..

 
 

Hva serien handler om:

Jeg har gjort lite annet enn å surfe på internett siden Clinton-administrasjonen. Men så, en alvorlig dag, jeg ferdig med det. Mitt liv revet i stykker, klore for en grunn til å holde levende, bestemte jeg meg for å re-spore mine skritt, men denne gangen, jeg ville ikke gjøre det på nettet – denne gangen, ville det være for real. Journey med meg nå som jeg besøker den fysiske loci av de mest opprørende, overraskende, spennende og viktige nettsteder jeg har bokmerket i løpet av mine år med rasende Internett-surfing, faktisk kommer «bak nettstedene» for å bli kjent med, og lære fra, tidsreisere, sjamaner, UFO kultledere og andre genier som skapte dem. Og hvem du spør, er jeg? Jeg er Martin Sargent: Web Drifter.

 
Skuespillere:

Først vist i Revision3

 

 
PoengRating

Første episode ble første gang vist i på Revision3. Lengde på serien er 1 minutter og er av sjanger: Komedie..
Dato publisert:
/ 5 stars

Mangler stemme!

Mangler stemme!

Registrer din mening

Se hva andre søker på:

Martin Sargent: Web Drifter – tvserie var sist oppdatert: mars 22nd, 2016 av System-Filmmaster