Mobile New Century Gundam X – tvserie Mangler stemme!

Tv-serie omtale

Mobile New Century Gundam X

Sjanger: AnimasjonTegnefilm, Science-Fiction,

Første episode: 1996-05-01

Lengde: 25 minutter

Status: Avsluttet

Tvdb score:

Les mer under..

 
 

Hva serien handler om:

Når en plass koloni erklærte sin uavhengighet fra United Nations Jorden, den ødeleggende syvende plass krig, en all-out krig mellom Jorden og verdensrommet, resulterte. UNE svart på Space Revolutionary Army med mobile dresser, kalt Gundams. Men SRA krefter spilte sin trumfkort og droppet hundrevis av plass kolonier på Jorden, plunging planeten inn i en syv år lang atomvinter. UNE kollapset, men SRA var ikke i stand til å invadere jorden i kjølvannet av kolonien slipp. Femten år er gått. Året er nå Etter krigen 0015, og en ny UNE har dukket opp på jorden for å gjenopprette ro og orden. I verdensrommet, har de koloniale lederne vært å gjenoppbygge sine egne styrker også. Ved en tilfeldighet, har femten år gamle Garrod Ran oppdaget en gammel UNE mobil dress, Gundam X, og nå er han bruker den til å hjelpe ut Vulture skipet Freeden i sin kamp for å beholde de makter det fra å gjenta feilene fra fortiden .

 
Skuespillere: Wataru Takagi Mika Kanai Kakazu Yumi Kenyu Horiuchi Toshiyuki Morikawa Nozomu Sasaki Takumi Yamazaki Kumai Motoko Kazuya Nakai

Først vist i TV Asahi

 

 
PoengRating

Første episode ble første gang vist i 1996-05-01 på TV Asahi. Lengde på serien er 25 minutter og er av sjanger: AnimasjonTegnefilm, Science-Fiction,..
Dato publisert: 1996-05-01
/ 5 stars

Mangler stemme!

Mangler stemme!

Registrer din mening

Se hva andre søker på:

Mobile New Century Gundam X – tvserie var sist oppdatert: mars 22nd, 2016 av System-Filmmaster