Shibuya Fifteen – tvserie Mangler stemme!

Tv-serie omtale

Shibuya Fifteen

Sjanger: Drama

Første episode: 2005-07-14

Lengde: 60 minutter

Status: Avsluttet

Tvdb score:

Les mer under..

 

Hva serien handler om:

Tomten gjelder en gruppe av femten-åringer. Historien handler om en gutt som heter Tsuyoshi (minst mener han at han er Tsuyoshi) prøver å gjenopprette sine minner og finne en vei ut av Shibuya. Men står i veien er systemet satt på plass for å holde Shibuya som er. En enhet, kjent som «del» låser på noen av de femten åringer når de blir «ødelagt» og dreper dem. Kort tid de «faste» barn er gjenoppstått med nye navn og nye personligheter, og alle glemmer den gamle versjonen. Bortsett Tsuyoshi og Ema, som er. Ema, Tsuyoshi eneste allierte, er forskjellig fra de andre. Hun er den eneste – til Tsuyoshi vises – som husker de døde. Hun har også evnen til å «flette» inn i en kamp dress og med at dress er den eneste som kan drepe «Piece».

Skuespillere: Fukada Kyoko Matsushita Yuki Tanihara Shosuke Tsurumi Shingo Ito Kazue Oshinari Shugo Ihara Tsuyoshi Tsugawa Masashiko Takizama Saori Okada Kohki Gin Pun Chou Emori Toru Ameku Michiko

Først vist i Tokyo Broadcasting System

 

 

Omtal Tv-serie detaljer
Første episode ble første gang vist i 2005-07-14 på Tokyo Broadcasting System. Lengde på serien er 60 minutter og er av sjanger: Drama..
Av: Axel Lian
Dato publisert: 2005-07-14
/ 5 poeng

Mangler stemme!

Mangler stemme!

Registrer din mening

Se hva andre søker på:

Shibuya Fifteen – tvserie var sist oppdatert: april 14th, 2016 av System-Rated.no