The Class – tvserie Mangler stemme!

Tv-serie omtale

The Class

Sjanger: Dokumentar, Diverse,

Første episode: 1990-09-23

Lengde: 140 minutter

Status: Avsluttet

Tvdb score:

Les mer under..

 

Hva serien handler om:

I denne CBS komedie skapt av David Crane og Jeffrey Klarik, en gruppe på tjue-somethings som var tredje klasse klassekamerater blir gjenforent med en overraskelsesfest 20 år senere. Hva vil skje når de finner ut hva hverandres liv er som nå? The cast inkluderer Jason Ritter som Ethan Haas, som planlagt gjenforening av hans andre klassekamerater, og som er gal om sin forlovede; Heather Goldenhersh som Lina sanger, som virkelig tror på kjærlighet, selv om hun ikke har så mye flaks i det; Lizzy Caplan som Kat sanger, Lina tvillingsøster, en kynisk og sarkastisk fotograf; Jon Bernthal som Duncan Carmello, som fremdeles bor sammen med sin mor (Julie Halston); Sean Maguire som Kyle Lendo, en mann som hver jente hadde forelsket i videregående skole, men bor nå sammen med sin kjæreste, Aaron. Jesse Tyler Ferguson skildrer Richie, en ulykkelig mann som liv har ikke behandlet ham godt siden videregående skole. Lucy Punch spiller Holly Ellenbogen, en gift kvinne som ønsker å ha sin hevn på Kyle. Hun er gift med Perry Pearl (Sam Harris). Andrea Anders spiller Nicole Allen, Yonk Allen (David Keith) trofé kone, som en gang var forelsket i Duncan.

Skuespillere: David McCullough Sam Waterson (Abraham Lincoln) Julie Harris (Mary Chesnut) Jason Robards (Ulysses S. Grant) Morgan Freeman (Frederick Douglass) Paul Roebling (Joshua L. Chamberlain etc.) Garrison Keillor (Walt Whitman etc.) George Black

Først vist i PBS

 

 

Omtal Tv-serie detaljer
Første episode ble første gang vist i 1990-09-23 på PBS. Lengde på serien er 140 minutter og er av sjanger: Dokumentar, Diverse,..
Av: Axel Lian
Dato publisert: 1990-09-23
/ 5 poeng

Mangler stemme!

Mangler stemme!

Registrer din mening

Se hva andre søker på:

The Class – tvserie var sist oppdatert: april 14th, 2016 av System-Rated.no