Three for the Road – tvserie Mangler stemme!

Tv-serie omtale

Three for the Road

Sjanger: Action, EventyrAnimasjonTegnefilm,

Første episode: 1996-10-01

Lengde: 25 minutter

Status: Avsluttet

Tvdb score:

Les mer under..

 

Hva serien handler om:

Tre døde trollene i en Baggie er en kanadisk komedie gruppe fra Edmonton, Alberta, Canada. Troupe dannet i 1987 og raskt kom til nasjonal oppmerksomhet som kanskje den mest populære utøvere på den kanadiske Fringe Festival krets i slutten av 1980 og begynnelsen av 1990-tallet. Trollene i utgangspunktet gjorde skisse komedie, ofte på dristige eller kontroversielle temaer, sammen med humoristisk sanger. En av deres mest kjente sanger, «The Toronto Song», som gjør narr av Canadas regionale rivalisering ved å fornærme byen Toronto og til slutt det meste av resten av landet også, stammer fra denne perioden. De opprinnelige trollene var Wes Borg, Joe Bird, Neil Grahn og Cathleen Rootsaert. Mr. Frank Van Keeken var den femte medlem av troppen på TV-show.

Skuespillere: Mitsuishi Kotono Cynthia Martinez Andrew Klimko Rozanne Curtis Shelley Calene-Black Yuko Miyamura Jessica Calvello Michie Tomizawa Kelly Manison Hilary Haag Tomokazu Seki

Først vist i TV Tokyo

 

 

Omtal Tv-serie detaljer
Første episode ble første gang vist i 1996-10-01 på TV Tokyo. Lengde på serien er 25 minutter og er av sjanger: Action, EventyrAnimasjonTegnefilm,..
Av: Axel Lian
Dato publisert: 1996-10-01
/ 5 poeng

Mangler stemme!

Mangler stemme!

Registrer din mening

Se hva andre søker på:

Three for the Road – tvserie var sist oppdatert: april 14th, 2016 av System-Rated.no