True English Criminal – tvserie Mangler stemme!

Tv-serie omtale

True English Criminal

Sjanger: Drama, Fantasi, Skrekk, Mystery,

Første episode: 2008-09-07

Lengde: 60 minutter

Status: Avsluttet

Tvdb score:

Les mer under..

 

Hva serien handler om:

Når deres fraskilte far, Stan, dør i uventede situasjoner, er søstre Phil, Beth, Nita og Alice gjenforent for første gang på 20 år. Tynget av sine egne hemmeligheter, som de desperat forsøker å skjule, er de fire også revet mellom et ønske om å avdekke sannheten bak en katastrofal hendelse som knuste sin familie 20 år før, og et behov for å holde det skjult. En fremmed siden hendelsene i den kvelden, returnerer fortapte datter Phil til Manchester for farens begravelse og finner sitt barndomshjem uendret, men hennes familie nesten ugjenkjennelig. Eldste søster Nita er forberedt på å gå til noen lengder for å få det hun vil. Hun driver sin virksomhet, familie og hjem med nådeløs effektivitet, men hennes trygg utvendig belies en skjørhet født av frykt for at hun er nest best i sin mann, Nash, øyne. Nash og Phil er ex-elskere, og på Phil er tilbake, han er ivrig etter å fortsette der de slapp. Høyt, rappkjeftet Beth forsøk på å terrorisere alle – fra hennes andre fotballpøbler til hennes langmodighet tenåringssønner. Plaget av flere skyldige hemmeligheter, drikker hun til kjedelig hennes smerte, bare forårsaker hennes oppførsel å komme ut av kontroll. Alice, i mellomtiden, er plaget av vedvarende, skumle mareritt siden den skjebnesvangre natten, og har knapt alderen eller modnet. Men det er hun som, utilsiktet, har nøkkelen til hele mysteriet. Søstrene har også en folkesky bror, Dennis, som deler sitt liv med merkelige følgesvenner. Men hans særegne mestringsstrategier motsetter seg en enda dypere dysfunksjon. Tvunget til å revurdere sine handlinger, motiver og til og med sine minner, søsken gripe med gamle rivaliseringer og nye ønsker i denne pulserende, vittig og, til tider, sort humor rollercoaster ride.

Skuespillere: Sam Trammell Anna Paquin Ryan Kwanten Nelsan Ellis Michael Raymond-James Michael Raymond-James Brook Kerr Stephen Root Stephen Moyer

Først vist i HBO

 

 

Omtal Tv-serie detaljer
Første episode ble første gang vist i 2008-09-07 på HBO. Lengde på serien er 60 minutter og er av sjanger: Drama, Fantasi, Skrekk, Mystery,..
Av: Axel Lian
Dato publisert: 2008-09-07
/ 5 poeng

Mangler stemme!

Mangler stemme!

Registrer din mening

Se hva andre søker på:

True English Criminal – tvserie var sist oppdatert: april 14th, 2016 av System-Rated.no