Van Son Entertainment – tvserie Mangler stemme!

Tv-serie omtale

Van Son Entertainment

Sjanger: AnimasjonTegnefilm, Drama, Skrekk,

Første episode: 1997-10-06

Lengde: 30 minutter

Status: Avsluttet

Tvdb score:

Les mer under..

 

Hva serien handler om:

I 1994, to musikkproduksjoner Thuy Nga og Asia var i konkurranse for å nå opp til toppen performance, i tillegg plutselig dukket opp en ny musikkproduksjon med anerkjente og extinguishable stiler. Det virket et fenomen som gjorde fan velkommen med høy forhold. Det var Van Son Entertainment med overskriften «Comedy og musikk». Video «Comedy og musikk 1» av Van Son Entertainment (1994) ble presentert i båndet markedet. Det ble dråper romantikk, strømmer av menneskeheten til nytere. Produktene av Van Son Entertainment har fremdeles brakt de varme solstråler blir den dype smiler. Og de kunstneriske produkter av Van Son Entertainment har blitt forventning om nytere.

Skuespillere: Kimberly J. Brown Wendee Lee Sandy Fox Matt K. Miller Anjuli Cain David Lucas Ryan Alosio Barry Stigler Francesca Catalano Jamieson Price Mona Marshall Tony Pope Micheal Reisz Mari Devon Julia Fletcher Kirk Thornton Stephanie Denise Griffin

Først vist i TV Tokyo

 

 

Omtal Tv-serie detaljer
Første episode ble første gang vist i 1997-10-06 på TV Tokyo. Lengde på serien er 30 minutter og er av sjanger: AnimasjonTegnefilm, Drama, Skrekk,..
Av: Axel Lian
Dato publisert: 1997-10-06
/ 5 poeng

Mangler stemme!

Mangler stemme!

Registrer din mening

Se hva andre søker på:

Van Son Entertainment – tvserie var sist oppdatert: april 14th, 2016 av System-Rated.no