Witnesses – tvserie Mangler stemme!

Tv-serie omtale

Witnesses

Sjanger: Action, EventyrAnimasjonTegnefilm, Fantasi,

Første episode: 2006-04-05

Lengde: 25 minutter

Status: Avsluttet

Tvdb score:

Les mer under..

 

Hva serien handler om:

Denne spennende nye franske drama basert i Nord-Frankrike følger kvinnelige detektiv, Sandra Winckler, som etterforsker en bølge av merkelige mord som er knyttet til en tidligere Krim troppen legenden Paul Maisonneuve; en mann som er nå pensjonert, men tvunget til å returnere til tjeneste. Skjendet graver, døde kropper gravd opp og til venstre i modellen hjem og hver gang, det samme ritualet: en kvinne, en mann, en tenåring, som ikke var i slekt, men som danner en ny familie. Blant likene, et bilde: en av Paul Maisonneuve, en Krim troppen legende i Nord-Frankrike, nå pensjonert, men tvunget til å returnere til tjeneste. Hvem er å grave opp likene? Hvem er å forlate dem i modell hjem, og hvorfor?

Skuespillere: Akemi Kanda Mamiko Noto Masaya Matsukaze Mie Sonozaki Rikiya Koyama Shizuka Itou Akeno Watanabe Aki Sasamori Daisuke Kirii Kazuhiro Nakata Kazunari Tanaka Kenichi Suzumura Kenta Miyake Maiko Itou Mika Itou Nana Mizuki Nobuyuki Hiyama Ryoko Ono Sakiko Tamagawa Saori Yumiba Shouto Kashii Tetsu Inada

Først vist i Tokyo Broadcasting System

 

 

Omtal Tv-serie detaljer
Første episode ble første gang vist i 2006-04-05 på Tokyo Broadcasting System. Lengde på serien er 25 minutter og er av sjanger: Action, EventyrAnimasjonTegnefilm, Fantasi,..
Av: Axel Lian
Dato publisert: 2006-04-05
/ 5 poeng

Mangler stemme!

Mangler stemme!

Registrer din mening

Se hva andre søker på:

Witnesses – tvserie var sist oppdatert: april 14th, 2016 av System-Rated.no