Dilbert – tvserie Mangler stemme!

Tv-serie omtale

Dilbert

Sjanger: AnimasjonTegnefilm, Komedie,

Første episode: 1999-01-01

Lengde: 30 minutter

Status: Avsluttet

Tvdb score:

Les mer under..

 
 

Hva serien handler om:

Dilbert er en bås bolig ansatt for et stort sjelløse selskap. Hver episode showet går på mange opplevelser som vil la deg vente på mer. En enkel setning å beskrive Dilbert ville være å le høyt. De komiske eventyr som hver historie har er svært godt skrevet av ekspert forfattere og spilt av en utrolig cast. Serien er i hovedsak om hovedpersonen Dilbert og hans daglige liv på jobben. Selv om det ikke alltid er de typiske dagene hendelser som skjer på kontoret. En av de mange funksjonene dette kontoret har er lite folk som bor i kjelleren som tilsynelatende stjeler selskapets markører og bruker dem til å få høy. Historier utvide fra verden kommer til en slutt for Y2K til Dogbert prøver å slavebinde verden!

 
Skuespillere: Chris Elliott Jackie Hoffman Tom Kenny Larry Miller Tress MacNeille Daniel Stern Maurice LaMarche Gary Kroeger Gordon Hunt Kathy Griffin Jim Wise

Først vist i UPN

 

 
PoengRating

Første episode ble første gang vist i 1999-01-01 på UPN. Lengde på serien er 30 minutter og er av sjanger: AnimasjonTegnefilm, Komedie,..
Dato publisert: 1999-01-01
/ 5 stars

Mangler stemme!

Mangler stemme!

Registrer din mening

Se hva andre søker på:

Dilbert – tvserie var sist oppdatert: mars 22nd, 2016 av System-Filmmaster